Ik ben René Albers (1959) en eigenaar van René.Albers. Na mijn opleiding HTS-werktuigbouwkunde heb ik Politicologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gestudeerd. Vervolgens een masteropleiding Duurzame Ontwikkeling. De laatste jaren ben ik vooral bezig met persoonlijke ontwikkeling en bewustwordingsprocessen bij mensen. Ik ben getrouwd  en ik heb twee puberdochters.

Visie en Missie

De mens staat in mijn werkzaamheden centraal, maar wel altijd in interactie met zijn omgeving. Dat kan zowel in zijn leefomgeving (familie/gezin), een organisatie, in een gemeenschap of een natuurlijke omgeving zijn. Respect, waardering, bezieling, wederkerigheid en begrip voor elkaar zijn belangrijke aspecten die een rol spelen in mijn werk.

Daarbij heb ik een aantal uitgangspunten:

 • Ik werk vanuit respect voor elkaar’s kwaliteiten, opvattingen, ideeën en talenten;
 • Ik hanteer een tarief dat past bij mijn kwaliteiten en inzet en dat in balans is met ‘wat ik waard’ ben. De afdracht van alle wettelijke belastingen en premies, de verantwoording via een financieel jaarverslag en de afdracht van BTW en belastingen horen daar vanzelfsprekend bij;
 • Ik werk volgens de wettelijke eisen van privacy (AVG, 20180) en ga professioneel en zorgvuldig om met gegevens van cliënten;
 • In mijn werk probeer ik zo duurzaam mogelijk te werken;
 • Ik handel vanuit een bezielde levenshouding waarin ik betrokkenheid voel, waarin ik zuiver denk en vanuit waarden gedreven handel.

Referenties

 • Docent HBO, TIO University for applies studies, Eindhoven, 2018-heden, www.tio.nl
 • Jongerencoach, 2015-heden, Motifire, www.motifire.nl
 • Initiator/bestuurslid platform Leefbaarheid Met elkaar voor Mekaar Berlicum, 2013-heden, www.metelkaarvoormekaar.nl
 • Initiator/uitvoerder Gezonde Route, 2015-heden, www.gezonderoute.wordpress.com
 • Presentator/procesbegeleider oprichting Broodfonds, 2015-heden, www.broodfonds.nl
 • Procesbegeleider Energiebesparing bebouwde omgeving, Den Bosch, 2012
 • Verkenner – Potentiële mogelijkheden voor een bedrijfsverzamelgebouw gemeente Sint-Michielsgestel, 2014